De Ziua Îndrăgostiţilor, fanii "South Park" se pot bucura de cel mai nou sezon al îndrăgitului serial animat american. Primul episod, intitulat "Cupid Ye", va putea fi urmărit în exclusivitate la Comedy Central, pe 15 februarie, de la ora 00.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Debutul sezonului prezintă o schemă pusă la cale de Eric Cartman după ce Stan Marsh ajunge să se simtă ameninţat de prietenia care se dezvoltă între colegii de clasă Kyle Broflovski şi Tolkien Black.

Episodul este o parodie a opiniilor antisemite ale rapperului Kanye West şi stereotipurile antisemite în general, inclusiv zvonurile conform cărora persoanele de religie iudaică sunt cele care controlează mass-media.

Serialul Comedy Central "South Park" a fost lansat pe 13 august 1997. Trey Parker şi Matt Stone sunt co-creatorii show-ului. Serialul câştigător al premiilor Emmy şi Peabody îi are producători executivi pe Parker, Stone, Anne Garefino şi Frank C. Agnone II.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.