Marcel Ciolacu a declarat că are aceeaşi frustrare când vede strategie depăşită la nişte oameni care nu au curaj să iasă şi să spună că ei sunt de vină, întrebând dacă el trebuie să dea explicaţii pentru incompentenţa acestora. Liderul PSD a recunoscut apoi că s-a enervat, în timp ce a vorbit despre subiectul taxei de solidaritate pentru companiile din energie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„M-am săturat să văd şi eu în spaţiul public această discuţie cine e de vină. (...) Mă duc să negociez la Bruxelles ceva ce ţine de dumneavoastră. Am făcut o întrebare publică, aceste date sunt la Ministerul de Finanţe (...) Când plec la negocieri nu vă sun şi vă întreb, mă duc să negociez de un regulament european, îmi dai şi mie datele cum trebuie să negociez? Dacă nu v-am sunat, m-am dus să fluier pe acolo, sunteţi dumneavoastră de vină?”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seara la Prima News.
 
El a precizat că nicăieri în lume nu există că nimeni nu este de vină atunci când apare o problemă.
 
„Nu există nu e nimeni de vină. Niciunde în lume nu există nu e nimeni de vină. Se va clarifica fiindcă nu e o decizie. Nu mă pot antepronunţa la dumneavoastră în emisiune dacă poate să plătească, e adevărat dacă pot să plătească sau nu. Eu nu am decizie. (...) Nu am o decizia a ANAF dacă trebuie să ia banii de la OMV sau nu. (...) Am aceeaşi frustare când văd incompetenţă şi abordare şi strategie depăşită la nişte oameni care pe urmă nu au curaj să iasă în faţa televizorului să spună sunt de vină. Asta e, atât am putut eu, atât m-a dus capul. Şi vin o mie de oameni, iar eu pentru că ies mai des la televizor trebuie să ies să dau explicaţii pentru ei şi pentru incompetenţa lor? M-am enervat. Mi-a trecut”, a adăugat Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.