Un bărbat a fost arestat, sâmbătă, la La Panne, în zona Proximus Theatre, unde are loc concursul Miss Belgia, el fiind înarmat şi intenţionând să comită un atac, relatează sudinfo.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“S-a evitat un atac, ceva ce s-ar fi putut termina foarte urât”, a declarat Eric Vaan Der Sypt, reprezentant al Parchetului federal.

Sâmbătă după-amiază, poliţia din Limburg a interceptat un mesaj al partenerei unui bărbat care ameninţa să comită un atac la concursul de frumuseţe. Drept urmare, la Proximus Theatre a fost amplasat un dispozitiv important de forţe de ordine. Seara, poliţia a identificat un suspect venit la eveniment cu o maşină Tesla închiriată. La sosire, bărbatul a fost arestat. El avea o armă în buzunar şi încă o armă în maşină. În plus, suspectul purta vestă antiglonţ.

Potrivit presei, suspectul ar fi sunat el însuşi la poliţie pentru a spune că va comite un atentat şi va distruge totul.

Startul concursului de frumuseţe a fost întârziat cu o oră.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.