Noul vicepreşedinte responsabil de coordonarea tuturor activităţilor de business la First Bank va fi Răzvan Filcescu, nominalizat de bancă pentru a prelua acest rol după recrutarea Mădălinei Teodorescu de BRD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filcescu are o experienţă de 23 de ani în sectorul financiar-bancar şi patru ani în cadrul First Bank, unde a fost vicepreşedinte coordonator al segmentelor Credit Underwriting, Collection & Work-Out şi Operations. Numirea sa în locul Mădălinei Teodorescu este făcută sub rezerva aprobării de către Banca Naţională a României.

„Aceste schimbări reflectă parcursul continuu de transformare al băncii noastre, iar Răzvan, cu vasta sa experienţă în domeniul bancar şi al transformării, este persoana potrivită pentru a construi şi dezvolta în continuare activităţile de business ale băncii noastre”, spune Henk Paardekooper, CEO al First Bank.

Mădălina Teodorescu, Vicepreşedinte coordonator al activităţilor retail, IMM şi corporate în cadrul First Bank, a fost recrutată de BRD pentru poziţia de Director General Adjunct Retail, începând cu data de 6 martie 2023, sub rezerva aprobării BNR. Ea îl va înlocui pe Radu Topliceanu, care a decis, la sfârşitul anului trecut, să accepte o altă provocare profesională în afara ţării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.