Cadavrul unei femei a fost descoperit, miercuri, în curtea unei case din Fârliug, judeţul Caraş-Severin. Concubinul ei a fost găsit spânzurat în gospodărie, Poliţia deschizând o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.10, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi despre faptul că în curtea unei case din comuna Fârliug o femeie a fost găsită decedată, în aceeaşi gospodărie fiind găsit spânzurat şi concubinul acesteia”, a transmis, miercuri, IPJ Caraş-Severin.

Sursa citată a precizat că echipa operativă din cadrul inspectoratului şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin s-au deplasat la faţa locului pentru cercetarea locului faptei şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

La ora transmiterii acestei ştiri cercetările sunt în curs de desfăşurare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.