Trei bărbaţi din Vişeul de Sus, Maramureş, care au atras la o petrecere doi tineri, iar apoi i-au sechestrat, i-au agresat şi i-au umilit, înregistrând scenele şi distribuindu-le pe reţelele de socializare, au fost reţinuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Oraşului Vişeu de Sus, în urma informaţiilor deţinute, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârşirea, de către mai multe persoane, a unor infracţiuni de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, violarea vieţii private şi tâlhărie calificată”, a transmis, marţi, IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că , sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătora Vişeu de Sus, poliţiştii au făcut cinci percheziţii domiciliare la locuinţele persoanelor bănuite de comiterea faptelor.

”Astfel, în baza probatoriului administrat, s-a reţinut faptul că, în zilele de 25 şi 26 decembrie 2022, patru persoane de 18, 27, 29 şi 45 de ani, din Vişeu de Sus, ar fi atras doi tineri, de 22 şi 23 de ani, din Vişeu de Sus, la domiciliul celei de 18 ani în Vişeu de Sus, unde era organizată o petrecere, şi, ulterior, i-ar fi lipsit de libertate în mod ilegal”, au mai transmis poliţiştii.

Potrivit acestora, suspecţii i-ar fi înjosit pe cei doi tineri, i-au umilit, agresându-i fizic, ameninţându-i cu acte de violenţă, iar unei persoane vătămate i-ar fi sustras 400 de lei din portofel.

”Totodată, persoanele bănuite i-ar fi înregistrat cu telefoanele mobile pe cei doi tineri şi fie ar fi făcut publice filmările, fie le-ar fi distribuit altor persoane. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate bunuri şi înscrisuri ce au legătură cu cauza, un pistol airsoft, un pliculeţ cu substanţă albă cristalizată şi o substanţă albă pulverulentă, susceptibile a fi droguri”, au mai precizat poliţiştii.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.