Ministrul de Interne, Lucian Bode a declarat luni că s-a prezentat în faţa colegilor deputaţi să explice semnatarilor aşa-zisei moţiuni, să înţeleagă, care sunt raţiunile în spatele acestui atac politic, concertat, de câteva luni de zile, împotriva sa. Bode arată că a constatat că această moţiune nu are nicio legătură cu Regulamentul Camerei, care prevede că o moţiune simplă să fie depusă de un minimum de 50 de deputaţi, pe chestiuni ce ţin de politică internă, iar Ministerul Afacerilor Interne este menţionat în această moţiune o singură dată, în schimb numele unui jurnalist şi a USR sunt menţionate de 12 ori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”Am răspuns astăzi unei solicitări regulamentare, democratice, a Camerei Deputaţilor şi m-am prezentat în faţa colegilor deputaţi să explic atât cât pot semnatarii aşa-zisei moţiuni să înţeleagă, care sunt raţiunile în spatele acestui atac politic, concertat, de câteva luni de zile, împotriva mea”, a spus Bode.

El a arătat că astăzi, deşi ar fi trebuit să fie prezent la o activitatea comună cu Republica Moldova, în Vama Albiţa, unde pentru prima dată în istoria colaborării vor putea institui coordonare şi controale comune, în punctele de trecere a frontierei, a anulat această activitate şi este prezent în faţa colegilor săi parlamentari.

”Eu o să le transmit semnatarilor în special a moţiunii, punctul meu de vedere, pe fiecare argument pe care ei l-au găsit de cuviinţă acolo (..) Am constatat că această moţiune nu are nicio legătură cu Regulamentul Camerei, care prevede că o moţiune simplă să fie depusă de un minimum de 50 de deputaţi, pe chestiuni ce ţin de politică internă. Ministerul Afacerilor Interne este menţionat în această moţiune o singură dată, în schimb numele unui jurnalist şi a USR sunt menţionate de 12 ori”, mai afirmă Bode.

 

USR şi Forţa Dreptei au anunţat lunea trecutp, în prima zi a sesiunii parlamentare, că depun moţiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.