Un incendiu puternic a izbucnit, luni, la o cabană construită pe structură de lemn, situată în Silvaşu de Sus, judeţul Hunedoara, localitatea în care se află şi Mănăstirea Prislop. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale pentru a stinge flăcările.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Un incendiu izbucnit la o cabană din localitatea Silvaşu de Sus a fost anunţat cu puţin timp în urmă, prin intermediul numărului unic pentru situaţii de urgenţă 112. La locul solicitării s-au mobilizat forţe ale Detaşamentului de Pompieri Hunedoara cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi autoscara mecanică. În sprijinul pompierilor au intervenit şi SVSU Haţeg cu o autospecială de stingere şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a transmis ISU Hunedoara.
 
FOTO: ISU Hunedoara
FOTO: ISU Hunedoara
 
La sosirea pompierilor, atât mansarda, cât şi parterul cabanei erau cuprinse de flăcări. Incendiul s-a manifestat violent din cauza structurii din lemn a construcţiei.
 
La momentul izbucnirii focului, nicio persoană nu se afla în cabană.
 
Pompierii urmează să stabilească exact de la ce a pornit incendiul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.