Un last minute este acea excursie pe care o planuiesti, dupa cum spune si numele sau, „in ultimul moment”. In cadrul unei agentii de turism, aceasta este o categorie aparte care iti ofera ocazia de a te bucura de cele mai mici preturi pentru cele mai bune conditii!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Desi este o vacanta planificata in ultimul moment, entuziasmul pentru aceasta apare chiar din primul minut in care te gandesti la ea – mai ales daca alegi o agentie cu experienta, recunoscuta pentru calitatea serviciilor oferite, precum Komsi Travel. Aici vei gasi numeroase oferte, inclusiv propuneri irezistibile de last minute Egipt!

Renunta pentru cateva zile la vremea friguroasa din Romania si bucura-te de soarele bland si de clima prietenoasa din Tara Faraonilor. Viziteaza monumente culturale deosebit de importante la nivel international si desfata-te cu bucataria extraordinara a egiptenilor. Nu rata ocazia sa te bucuri de plaja, de excursii deosebite si de cumparaturi dupa pofta inimii.

Doar astfel, ai garantia faptului ca te intorci cu bateriile incarcate din vacanta ta "de ultim minut", dar si cu nenumarate poze si povesti pentru cei dragi!

Bucura-te la maximum de experienta Egiptului!

Daca optezi pentru un last minute in Egipt, nu vei avea ocazia sa te plictisesti. Imagineaza-ti ca, intr-o zi, poti face snorkeling sau scuba diving in apele Marii Rosii, iar, in urmatoarea zi, poti explora desertul fie pe o camila, fie pe un ATV.

Insa trebuie sa iti pastrezi energia si pentru a vizita piramidele si alte monumente impresionante! De exemplu, Piramidele din Giza sunt singurele Minuni ale Lumii Antice care inca pot fi explorate. Astfel, oricine ar trebuie sa le exploreze macar o data. Tot prin intermediul unui last minute in Egipt, vei admira templul Abu Simbel, Valea Regilor si multe altele.

Inainte de a te intoarce acasa, asigura-te ca nu ai ratat pietele locale. Astfel de locuri sunt spectaculoase si nu se compara cu nimic din ce ai vazut pana acum. Colorate si diverse, pietele iti ofera tot ce iti poti dori – de la haine si decoratiuni pentru casa, pana la mancaruri si condimente deosebite. Profita de ocazie pentru a exersa tehnicile de negociat, o arta la care egiptenii sunt experti.

Ce oras este potrivit pentru un last minute in Egipt?

Activitatile si experientele de care te poti bucura in Tara Faraonilor sunt numeroase si variate, astfel incat este normal sa iti fie greu sa alegi un singur oras pentru sejurul tau. Totusi, iata care sunt cele mai populare optiuni!

In primul rand, este vorba de Hurghada, una dintre cele mai faimoase destinatii din Egipt. Situat pe tarmul Marii Rosii, acest oras promite plaje superbe, imbogatite de valuri turcoaz si nisip fin, precum si experiente de 5 stele! Asadar, daca iubesti luxul, stii unde trebuie sa vii!

Alta optiune avantajoasa pentru un last minute Egipt este Sharm el Sheikh, un oras situat in Peninsula Sinai. Spre deosebire de restul teritoriului egiptean, acest oras se afla pe continentul asiatic, nu pe cel african. De altfel, Sharm el Sheikh este una dintre cele mai iubite destinatii de scuba diving din intreaga lume.

Nu mai astepta si descopera chiar acum farmecul unui sejur last minute! Astfel, tu si cei dragi va veti putea bucura cat mai rapid de o vacanta binemeritata!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.