Soţia preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, Valentina Timoşciuk, a fost implicată, vineri, într-un accident rutier produs pe bulevardul Revoluţiei din 1989, chiar în faţa Palatului Administrativ din Timişoara, după ce maşina de teren pe care o conducea a lovit un copac şi s-a izbit puternic de un indicator rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimentul rutier a avut loc pe bulevardul Revoluţiei din 1989, dinspre bulevadrul C.D. Loga, spre Podul Decebal, chiar în faţa Palatului Administrativ din Timişoara care găzduieşte Consiliul Judeţean şi Prefectura Timiş.
 
O femeie aflată la volan a pierdut controlul direcţiei maşinii de teren în care se afla, a lovit un indicator rutier şi s-a oprit într-un copac. Maşina a rămas pe spaţiul verde dintre şosea şi linia de tramvai, fiind grav avariată.
 
La volan se afla Valentina Timoşciuk, soţia preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca.
 
Întrucât nimeni nu a fost rănit şi au rezultat doar pagube materiale în urma accidentului, poliţiştii l-au clasat ca fiind tamponare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.