Compania Samsung este cunoscută pentru inovaţiile sale în tehnologie şi produsele de înaltă calitate, care se bucură de o mare popularitate la nivelul întregului glob. Din acest motiv, toată lumea aşteaptă să descopere ce gadgeturi vor fi lansate în 2023, fiind anunţate mai multe tipuri de produse, menite să îmbunătăţească viaţa oamenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată ce produse va lansa Samsung pe parcursul anului 2023

Seria de telefoane Samsung Galaxy S23

Cea mai aşteptată lansare a companiei de anul acesta este cu siguranţă reprezentată de către noua serie de telefoane Samsung Galaxy. Pentru început, lansarea va fi concentrată asupra smartphone-ului Samsung S23, urmând ca apoi să mai apară şi altă modele derivate din această serie. Conform informaţiilor dezvăluite deja, noul telefon va fi îmbunătăţit din multe puncte de vedere, astfel încât să ofere o experienţă perfectă pentru utilizatori.

Televizoare MicroLED

O altă gamă de produse inovatoare pe care le-a pregătit Samsung pentru anul acesta sunt televizoarele MicroLED. Acestea ies în evidenţă prin luminozitatea excelentă, calitatea impecabilă a culorilor, precum şi prin faptul că nu au bezel. Dincolo de aceste aspecte, noile televizoare vor avea câteva specificaţii nemaiîntâlnite până acum în cazul acestui tip de produse, motiv pentru care compania se aşteaptă să revoluţioneze această nişă începând cu acest an.

Proiectoare

În ultimii ani, s-a pus mult accent pe folosirea proiectoarelor de dimensiuni mici, iar cum Samsung este lider în acest domeniu, urmează să lanseze un proiector 8k. Acesta va putea suporta o dimensiune a ecranului de până la aproximativ 150 ţoli, astfel încât să ofere o experienţă de vizionare optimă. Chiar dacă calitatea imaginii nu se va putea compara cu cea a unui televizor, această inovaţie este importantă şi reprezintă un mare pas în dezvoltarea acestei direcţii. Important de menţionat este că noul proiector este o continuare a The Premiere 4K, care a fost lansat în anul 2020 şi care s-a bucurat de multă popularitate.

Monitoare de gaming

Un alt produs de care sunt interesaţi în special cei care au ca pasiune gamingul este noul Odyssey Neo G9, un monitor de gaming, care promite să revoluţioneze experienţa din lumea jocurilor pentru a o face mult mai palpitantă. Conform specificaţiilor dezvăluite, acest produs este primul monitor dual de gaming UHD şi are o rezoluţie de 4k, ceea ce înseamnă foarte mult în acest context.

Electrocasnice Bespoke

În materie de electrocasnice, o nouă apariţie este frigiderul Bespoke 4 Door Flex cu Family Hub Plus. După cum o spune şi denumirea, acest produs beneficiază de un ecran de două ori mai mare faţă de modelele anterioare şi promite o experienţă de neegalat în materie de electrocasnice de mari dimensiuni. De asemenea, pe lângă acest model, este aşteptat şi frigiderul smart Bespoke Side by Side, care se evidenţiază atât din punct de vedere al software-ului, cât şi din punct de vedere al modul în care este construit.

Prin  urmare, gigantul Samsung urmează să lanseze mai multe produse, asupra cărora s-a pus accent pe îmbunătăţirea experienţei de utilizare, interoperabilitatea sistemelor inteligente, precum şi pe sustenabilitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.