Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, social-democratul Cosmin Vasile a anunţat că a fost turnată prima cupă de beton la fundaţia noului terminal al Aeroportului Internaţional Craiova. El a adăugat că, vineri, au fost făcute şi verificările specifice terenului, iar pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi a fost turnat un strat de beton de cinci centimetri, urmând ca după realizarea hidroizolaţiei să fie turnat cel de-al doilea strat de egalizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„S-a turnat prima cupă de beton la fundaţia noului terminal al Aeroportului Internaţional Craiova. Este vorba de realizarea stratului de egalizare, etapă de la care va începe construirea propriu-zisă a clădirii. Astăzi s-au făcut verificările specifice terenului şi, pe o suprafaţă de 1200 mp,  s-a turnat un strat de beton de 5 cm, urmând ca după realizarea hidroizolaţiei să se toarne cel de-al doilea strat de egalizare. Lucrările de pe şantier se desfăşoară conform graficului, astfel că ne aşteptăm să vedem cât mai curând structura clădirii ridicată”, a scris Cosmin Vasile, vineri pe Facebook.
 
Social-demcoratul a mai spus că această construire a noului terminal al Aeroportului Internaţional Craiova este cel mai mare proiect finanţat cu fonduri europene aflat acum în implementare.
 
„Realizarea unui terminal dimensionat pentru procesarea unui număr de până la două milioane de călători este esenţială pentru viitorul aeroportului din Craiova”, a mai precizat Cosmin Vasile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.