Poliţiştii prahoveni anunţă restricţii de circulaţie pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Sinaia, în zona oraşului Breaza, unde terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de 60 de metri. În aceste condiţii, o bandă de circulaţie va fi închisă temporar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Prahova, surparea terasamentului pe o lungime de aproximativ 60 de metri s-a produs în dreptul oraşului Breaza, la kilometrul 99+050, pe sensul de mers Braşov către Ploieşti.
În aceste condiţii, autorităţile anunţă instituirea unei restricţii temporare pe banda numărul unu de la kilometrul 99+200 până la kilometrul 98+850.
Restricţia va fi semnalizată corespunzător.
Tronsonul de drum pe care s-a produs surparea observată vineri este unul extrem de circulat, fiind principala rută pe care o folosesc turiştii pentru  ajunge în staţiunile de pe Valea Prahovei şi din judeţul Braşov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.