Liga Europeană de Nataţie a publicat, joi, lista cu sportivii nominalizaţi la premiile 2022 LEN Awards, iar printre ei se numără şi trei români: David Popovici, Constantin Popovici şi Cătălin Preda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

David Popovici este nominalizat la categoria “Cel mai bun înotător”, alături de Thomas Ceccon (Italia), Leon Marchand (Franţa), Nicolo Martinenghi (Italia) şi Krostof Milak (Ungaria). Tânărul înotător român a câştigat în 2022 două titluri de campion mondial, două de campion europeana, un argint mondial în bazin scurt, trei titluri mondiale la juniori şi patru titluri europene la juniori.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

La high-diving, alături de Constantin Popovici şi Cătălin Preda mai este nominalizat italianul Alessandro De Rose.

David Popovici, Constantin Popovici şi Cătălin Preda pot fi votaţi de public pe site-ul oficial al LEN.

La început de 2023, LEN îi premiază pe cei mai buni sportivi de anul trecut, din nataţia europeană, la înot, sărituri, înot sicron, înot în ape deschise, polo şi high-diving.

Votul a început joi, iar ultima zi de votare este 10 februarie 2023. La fiecare categorie se poate acorda un singur vot.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.