Deputatul Gheorghe Pecingină (PNL), a declarat miercuri, în emisiunea Proiect de ţară România de la Prima News TV, despre taxa de solidaritate, că nu au fost convinşi de domnul Ciolacu şi că este foarte uşor să îţi iei haina de haiduc, luăm de la cei bogaţi şi dăm la cei săraci. Liberalul a precizat că în opinia sa, această taxă se va regăsi în preţuri, pentru că este un instinct pe care îl au companiile, care îşi vor muta business-ul din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu mă bucur că partenerii noştri de partenerii au ajuns la concluzia că taxarea pe muncă este mai mare, am avut o iniţiativă în acest sens, reducerea CAS cu 5 puncte procentuale, din nefericire PSD a momentul respectiv nu a susţinut acest proiect”, a spus Pecingină. 

”În privinţa acestei taxe despre care se vorbeşte şi se rostogoleşte, noi în PNL nu am fost convinşi de domnul Ciolacu, este foarte uşor să devii haiduc, să îţi iei haina aceasta de haiduc, luăm de la cei bogaţi şi dăm la cei săraci, mă rog, nu tot timpul ajunge la cei săraci. Nu cred că va ajuta cu ceva”, a mai spus deputatul PNL.

Liberalul a precizat că ”această taxă se va regăsi în preţuri, pentru că este un instinct pe care îl au companiile, care îşi vor muta bussines-ul din România şi vom asista la o migraţie. ”Trebuie să fim atenţi, avem nevoie de predicibilitatea pieţei”, a mai arătat Gheorghe Pecingină.

Recent, liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că este posibil ca sistemul de taxare să fie modificat, astfel încât marile companii să plătească un impozit de 1% pe cifra de afaceri.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.