Jucătorul ucrainean al echipei Olympique Marseille, Ruslan Malinovski, care la finalul meciului cu AS Monaco l-a salutat pe rusul pe Alexander Golovin, a fost criticat de compatrioţii săi pentru acest gest. Jucătorul s-a justificat într-un mesaj în social media.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O reacţie considerată prea prietenoasă de poporul ucrainean care l-a criticat pentru această apropiere de un cetăţean rus. Jucătorul de la Olympique Marseile, în vârstă de 29 de ani, s-a justificat şi şi-a cerut scuze în urma controversei.

„Vreau să le cer scuze ucrainenilor pentru că am răspuns gestului jucătorului de la Monaco. Înţeleg că ar fi fost mai bine dacă l-aş fi ocolit, dar s-a întâmplat să vină la mine şi să mă salute. După joc, toţi jucătorii dau mâna, iar eu o fac mecanic”, s-a justificat el pe Instagram.

„Înţeleg cât de important este pentru voi acum, dar această insultă şi ură pentru o secundă de vinovăţie, în comparaţie cu ceea ce am făcut pentru Ucraina şi ucraineni de la începutul războiului, îmi provoacă sentimente neplăcute şi îndoieli cu privire la sinceritatea voastră când îmi transmiteţi cuvinte de sprijin. Într-un sport individual, nici nu aş juca împotriva unui sportiv rus, pentru că susţin pe deplin retragerea ruşilor din competiţiile internaţionale”, a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.