Doi barbaţi din judeţul Argeş au murit, luni, după ce maşina în care se aflau a căzut într-un pârâu. Autoturismul a fost răsturnat pe plafon, iar partea din faţă se afla în apă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii au fost solicitaţi să intervină pe raza localităţii Rociu, satul Şerbănesti, în cazul unui autoturism găsit căzut într-un pârâu. Autoturismul se afla răsturnat pe pavilion şi cu partea din faţă în apă”, a transmis, luni, ISU Argeş.

Sursa citată a precizat că vehiculul a fost extras cu ajutorul unui buldoxcavator şi din interior au fost evacuate două victime de sex masculin, fără funcţii vitale.

Echipajele medicale au aplicat manevre de resuscitare, dar victimele nu au răspuns.

Este vorba despre doi barbaţi, de 64, respectiv 53 de ani, ambii din Moşoaia.

IPJ Argeş a precizat că nu se cunoaşte momentul în care autoturismul a căzut în pârâu, fiind deschis un dosar penal ucidere din culpa pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.