Fostul tenisman elveţian Roger Federer a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de componentele trupei sud-coreene Blackpink la Paris. Fotografia a devenit virală şi a strâns peste un milion de aprecieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Copiii mei au spus că aceasta este clar o postare pentru IG”, a comentat câştigătorul a 20 de titluri de Grand Slam.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Roger Federer (@rogerfederer)

Blackpink a fost înfiinţat în 2016, în Seul şi a devenit rapid unul dintre cele mai populare grupul pop coreene. A fost prima trupă k-pop de fete care a urcat pe scena festivalului Coachella.

Blackpink este formată din Jennie, Jisoo, Lisa şi Rosé.

Federer a primit comentarii la postarea sa de la jucătoarea americană Coco Gauff şi canadianul Denis Şapovalov.

Roger Federer, care s-a retras din competiţie în septembrie, a postat fotografia la exact cinci ani după ce l-a învins pe Marin Cilic în finala masculină de la Australian Open – al 20-lea şi ultimul său titlu de Grand Slam.

De la retragere, Federer a petrecut mai mult timp în lumea modei, postând imagini pe Instagram de la Paris Fashion Week.

În martie, el se va alătura redactorului şef al Vogue, Anna Wintour, pentru a co-prezida Gala Met 2023, alături de cântăreaţa Dua Lipa şi actorii Penélope Cruz şi Michaela Coel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.