Jucătoarele cehe de tenis Barbora Krejcikova şi Katerina Siniakova şi-au apărat cu succes titlul la dublu feminin la Australian Open, după ce le-au învins pe japonezele Shuko Aoyama şi Ena Shibahara, duminică, la Melbourne.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele favorite, Krejcikova şi Siniakova s-au impus cu scorul de 6-4, 6-3, în faţa favoritelor numărul 10.

Sportivele din Cehia au câştigat 24 de meciuri consecutive de dublu feminin la turneele de Grand Slam. Nu au mai pierdut niciun meci de dublu feminin de Grand Slam din 2021, după ce au câştigat toate cele trei competiţii majore pe care le-au disputat anul trecut (Australian Open, Wimbledon şi US Open).

Sportivele din Cehia au devenit prima echipă care şi-a apărat titlul de dublu feminin de la Australian Open, după ce italiencele Sara Errani şi Roberta Vinci s-au impus în 2013 şi 2014.

Krejcikova şi Siniakova au câştigat 21 din ultimele 23 de meciuri la Melbourne Park. Înainte de titlul de anul trecut, ele au ajuns în semifinale în 2020 şi au fost finaliste în 2021.

În semifinale în acest an, sportivele din Cehia le-au eliminat pe Gabriela Ruse şi Marta Kostiuk (Ucraina).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.