Echipa franceză Olympique Marseille a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, partida din etapa a 20-a disputată în compania formaţiei AS Monaco.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marseille a avut un start de partidă nenorocos, Veretout înscriind în propria poartă în minutul 16 şi deschizând astfel scorul pentru oaspeţii din Principat. Alexis Sanchez a egalat  în minutul 46, apoi cele două formaţii au jucat pe contre, fiecare căutând golul decisiv. S-a terminat 1-1 şi cele două grupări sunt vecine de clasament. Marseille este pe locul 3, cu 43 de puncte, iar Monaco se află pe poziţia a 4-a, cu 38 de puncte.

Într-un alt meci disputat sâmbătă, Troyes şi RC Lens au încheiat la egalitate, scor 1-1. Yasser Larouci a deschis scorul pentru gazde, în minutul 50, dar oaspeţii au egalat pe final de meci, în minutul 8, prin Adrien Thomasson.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.