Zeci de zboruri internaţionale şi interne operate de transportatorul spaniol Iberia au fost anulate sâmbătă, din cauza unei probleme la sistemul de rezervare şi îmbarcare al companiei, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cinci zboruri, către Londra, Lisabona, Vigo, Barcelona şi Jerez de la Frontera, în sudul Spaniei, au fost anulate, a declarat un purtător de cuvânt al Iberia, parte a International Consolidated Airlines Group.

"La ora 11.30, întârzierile au fost de până la o oră la zborurile din Spania şi Europa. Au afectat zeci (de servicii)", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Problema este centrată pe Madrid, dar afectează şi alte aeroporturi, uar voluntari lucrează pentru a rezolva problema cât mai curând posibil.

”Din cauza unei incidenţe în sistemele noastre, serviciile de rezervare şi îmbarcare au fost oprite în mai multe aeroporturi "Întreaga echipă Iberia lucrează pentru a o rezolva. Ne cerem scuze clienţilor noştri pentru neplăcerile pe care le provoacă situaţia", a scris Iberia pe Twitter.

Compania nu a oferit alte detalii despre natura problemei sau când ar putea fi rezolvată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.