Un incendiu puternic a cuprins, vineri după amiază, un depozit situat în oraşul Voluntari. Autorităţile anunţă că au emis mesaj Ro-Alert, în condiţiile în care focul se manifestă cu degajare mare de fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Incendiul este localizat. Patru persoane primesc îngriiri medicale la faţa locului. Una dintre acestea a fost expusă la fum iar celelalte trei au suferit atacuri de panică, informează ISU.
UPDATE – Focul a cuprins mase plastice şi paleţi pe care erau depozitaţi dezinfectanţi, la ora transmiterii acestei ştiri, flăcările s-au extins pe o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul a cuprins un depozit în zona şoselei de centură a Capitalei, primele date arătând că focul s-a extins pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi. La faţa locului au fost trimise 16 autospeciale de stingere, 3 autoscări, 2 echipaje pentru descarcerare, ambulanţă SMURD.
Revin cu date.
Pentru avertizarea populaţiei privind degajarea de fum, a fost remis un mesaj prin sistemul Ro-Alert. Oamenii sunt sfătuiţi să evite zona şi să lase libere căile de acces pentru forţele de intervenţie. 
„A fost realizat un dispozitiv de intervenţie pe laturile clădirii afectate de incendiu. Se lucrează şi pentru protejarea vecinătăţilor. Nu sunt victime”, precizează ISU Bucureşti-Ilfov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.