Renovarea sau construirea unei băi ar trebui să se efectueze în bune condiţii şi doar cu produse de calitate, pentru confortul întregii familii. Fiecare dintre noi ne dorim acest lucru, însă puţini ştim unde să apelăm pentru finisaje de calitate. Instalaţiile sanitare, dar şi aspectul final al băii trebuie să fie în concordanţă, astfel încât confortul vizual cu cel fizic să se îmbine perfect!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru un design modern, poţi comanda online rigole pentru duş şi alte accesorii pentru baie

La magazinul online rigolesifoane.ro vei găsi o varietate de rigole de dus şi multe alte accesorii de acest tip pentru ca instalaţiile sanitare să fie finalizate cu eleganţă. Rigola este accesoriul ales pentru ca baia să aibă un design elegant. Aceasta se foloseşte pentru a masca partea de instalaţii în timp ce se fac amenajările din baie. Indiferent de ce design ai alege în baie, rigola va avea acelaşi mod de atribuţie în orice caz. O rigolă are funcţia de a strânge şi evacua apa de pe suprafaţa pardoselii, iar înainte de a o alege este foarte important ca spaţiul din duş să fie măsurat corect.

Rigolele se montează înainte ca plăcile de gresie să fie puse, aşadar dacă baia ta este în construcţii, poţi începe să iei măsurători pentru acest aspect. Iperinox dispune de o gamă extinsă de rigole pentru duş cu grătar din oţel inoxidabil, slim, care au scurgeri verticale, faianţabile, cu scurgeri în perete sau rigole cu sticlă. Acestea au mărimi diferite şi se potrivesc într-o mulţime de spaţii.

Produse pentru instalaţiile de acasă sau în domeniul industrial

Magazinul online dispune de o mulţime de produse pentru amenajările de acasă sau pentru cele din cadrul afacerii tale. Dacă ai un hotel, un restaurant, o pensiune sau un motel, pentru băile din cadrul lor poţi comanda rigole pentru duş, sifoane pentru pardoseală, guri de scurgere, rigole industriale, cât şi alte articole în materie de sanitare.

În ceea ce priveşte produsele sanitare ai ocazia de a comanda online coloane pentru duş, rezervoare pentru WC, cabine de duş, cele de tip walk-in, rezervoare WC, cădiţe mici sau căzi mai mari. În categoria de industriale sunt incluse rigole cu grătar şi fantă, iar materialul lor este oţelul inoxidabil. Acesta are o calitate superioară şi rezistă foarte mult în timp.

Sifoanele pentru pardoseală pot fi pe colţ, faianţabile şi cu grătar. Acestea se aleg în funcţie de aspectul pe care vrei să îl aibă baia.

Preţuri de producător pentru casa ta

Preţurile de la Iperinox sunt de producător, iar acest lucru înseamnă că sunt foarte accesibile. Raportul dintre calitatea lor şi preţul la care le achiziţionezi este unul excelent. Materialele calitative primează în confecţionarea fiecărui produs, astfel încât fiecare client să beneficieze cât mai mult timp de achiziţie.

În timp ce ai preţuri de producător, poţi solicita ca rigola de duş, sifoanele pentru pardoseală, gurile de scurgere sau rigolele industriale poţi opta pentru efectuarea lor pe comandă în cadrul companiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.