Un bărbat din Braşov condamnat definitiv la închisoare cu executare a fost prins de către jandarmii braşoveni chemaţi să intervină în cazul unui câine agresiv, lăsat liber pe o stradă din municipiu. Înainte de sosirea echipajului Jandarmeriei, animalul a fost văzut urcând într-o maşină, acolo unde a fost găsit alături de stăpânul său pe numele căruia există un mandat. Bărbatul a fost predat Poliţiei pentru a fi dus în penitenciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Intervenţia jandarmilor a avut loc după ce o persoană a sunat la 112, solicitând sprijinul autorităţilor în condiţiile în care pe strada Avram Iancu din Braşov un câine periculos era lăsat liber. 
„Ajunşi la faţa locului pentru a lua măsuri în cazul câinelui agresiv, jandarmilor li s-a comunicat de către apelant că animalul s-a adăpostit într-un autoturism parcat, în care cel mai probabil se afla şi stăpânul acestuia. Acest lucru s-a adeverit, pe locul din faţă al autoturismului aflându-se un bărbat de 30 de ani. După verificarea identităţii acestuia, jandarmii au aflat că pe numele lui a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o infracţiune la regimul rutier”, a transmis, duminică, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Braşov.
 
Jandarmii au întocmit pe numele condamnatului documentele în baza cărora acesta a fost predat Poliţiei pentru a executa mandatul emis pe numele lui.
„În cazul câinelui, au fost anunţate autorităţile competente pentru a fi luat din autoturism, având în vedere că pentru o perioadă va fi despărţit de stăpânul lui”, au precizat jandarmii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.