Consiliul Judeţean Cluj a finalizat proiectul cu finanţare europeană ce a vizat „Dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca", anunţă instituţia joi, într-un comunicat. Valoarea totală a proiectului european derulat de forul administrativ judeţean a fost de 15.338.367,19 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ambulatoriul integrat al unităţii medicale subordonate Ministerului Sănătăţii şi care îşi desfăşoară activitatea în spaţii aflate în proprietatea forului administrativ judeţean, precum şi laboratoarele care îl deservesc, au fost dotate cu nu mai puţin de 242 de echipamente medicale de ultimă generaţie.

”Este o nouă reuşită care ne bucură şi care reconfirmă preocuparea noastră constantă pentru organizarea şi funcţionarea optimă a instituţiilor sanitare clujene. Practic, în 7 etape am reuşit să achiziţionăm cu ajutorul banilor europeni, pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă, un număr impresionant de echipamente şi aparaturi medicale moderne destinate exclusiv diagnosticării şi tratării pacienţilor”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj. 

Scopul investiţiei a fost acela de a asigura, prin intermediul dotărilor ultraperformante, creşterea calităţii actului medical şi de a facilita atât diagnosticarea precisă şi rapidă, cât şi stabilirea tratamentului adecvat.

Valoarea totală a proiectului european derulat de forul administrativ judeţean a fost de 15.338.367,19 lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.