Ministerul de Interne anunţă, miercuri, că un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui a sesizat DGA Vaslui despre faptul că un şofer i-a oferit suma de 800 de euro, după ce l-a testat cu aparatul etilotest din dotare, reieşind o valoare de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui a dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La data de 27.12.2022, ofiţerii de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Vaslui au desfăşurat activităţi procedurale într-o cauză penală, în care un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui a sesizat DGA Vaslui despre faptul că un şofer i-a oferit suma de 800 de euro în legătură cu îndeplinirea unui act contrar îndatoririlor sale de serviciu, precizează MAI. Astfel, în noaptea de 26/27 decembrie 2022, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţistul a oprit în trafic un conducător auto, pe care l-a testat cu aparatul etilotest din dotare, reieşind o valoare de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat. ”În acest context, şoferul i-a oferit poliţistului suma de 800 de euro pentru a nu-i întocmi dosar de cercetare penală, demers refuzat de acesta din urmă. Poliţistul a înregistrat aceste momente cu ajutorul aparatului Body Cam din dotare. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui a dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, precizează Ministerul de Interne.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.