Familia lui Pele a petrecut Crăciunul în spitalul Spitalul Albert Einstein, unde este internat starul brazilian, iar fiica fostului fotbalist a postat o fotografie de grup în social media. “Încă o noapte cu el”, a scris ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Avem mereu multe lucruri pentru care trebuie să fim recunoscători, chiar şi petrecând Crăciunul în spital suntem conştienţi de privilegiul de a fi într-un spital ca acesta. Să îl vedem pe tatăl noostru tratat de aceşti profesionişti, super competenţi şi extrem de afectuoşi. Nu uităm niciun moment de acest privilegiu.

Chiar şi în tristeţe, trebuie să fim recunoscători. Să mulţumim pentru că suntem împreună, să vă mulţumim pentru toaată dragostea voastră, să vă mulţumim pentru că putem fi aici acum cu el.

Crăciun fericit. Multă sănătate, multă dragoste, multă bucurie, multe râsete şi multă pasiune, astăzi şi pentru totdeauna, pentru voi toţi.

Încă o noapte împreună cu el”, este mesajul postat de Kely Nascimento pe Instagram.

Pele (82 de ani) a fost internat la Spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo, în ziua de 29 noiembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.