"Black Adam", cel mai recent blockbuster al lui Dwayne Johnson, urma să fie prima parte a unei noi francize de supereroi pentru studioul DC. La două luni de la eşecul filmului la box office, acest vis se apropie de final: "Black Adam 2" nu va vedea lumina zilei, a anunţat The Rock pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Această veste vine la câteva săptămâni după ce regizorul James Gunn şi producătorul Peter Safran au preluat conducerea DC. Cei doi au misiunea de a remodela universul cinematografic DC pe baza a ceea ce s-a făcut cu Marvel la Disney. Proiecte precum "Man Of Steel 2" şi "Wonder Woman 3" au fost deja anulate.

„Suntem legaţi, James Gunn şi cu mine”, a spus Dwayne Johnson într-o declaraţie postată pe contul său de Twitter. „Black Adam nu va fi în prima fază a universului lor. Dar DC şi Seven Bucks (compania sa de producţie) sunt de acord să continue să se gândească la diferite moduri de a folosi personajul lui Black Adam în viitoarele filme plasate în multiversul DC”.

"Îmi place The Rock şi sunt foarte încântat să văd ce vor face Seven Bucks şi el. Abia aştept să lucrez cu ei", a explicat James Gunn pe contul său de Twitter.

"Black Adam", un film despre un super-ticălos din universul Shazam!, este un proiect pe care Dwayne Johnson îl dezvoltă de 15 ani. Lansat în octombrie anul trecut, blockbuster-ul nu a avut succesul aşteptat cu doar 391 de milioane de dolari la box office-ul mondial, în ciuda unei campanii promoţionale deosebit de intense şi a unei cameo a lui Henry Cavill ca Superman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.