Viceprim-ministrul Kelemen Hunor a subliniat, la Adunarea Generală anuală a Asociaţiei Municipiilor din România care a avut loc miercuri la Palatul Victoria, importanţa stabilităţii în interiorul coaliţiei de guvernare, cât şi continuarea susţinerii subsidiarităţii şi a descentralizării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La Adunarea Generală anuală a Asociaţiei Municipiilor din România le-am vorbit primarilor despre datoria politică şi morală pe care o avem în asigurarea stabilităţii în coaliţia de guvernare. Deciziile luate la nivel local sunt cele care au cel mai mare impact asupra cetăţenilor şi, de aceea, trebuie să continuăm să sprijinim subsidiaritatea şi descentralizarea”, a scris Kelemen Hunor, miercuri pe Facebook.

Vicepremierul a adăugat că trebuie sprijinite de către Guvern şi autorităţile locale pentru a putea să îşi continue investiţiile planificate.

„De asemenea, trebuie să ajutăm autorităţile locale să poată continua investiţiile pe care le-au planificat. De acest lucru a ţinut cont UDMR în elaborarea bugetului de stat şi în şedinţele comisiilor care au loc în aceste zile. Atât timp cât Uniunea va conduce Ministerul Dezvoltării, vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a ne asigura că autorităţile publice locale beneficiază de predictibilitate în ceea ce priveşte proiectele şi că există fonduri suficiente pentru dezvoltarea infrastructurii şi pentru investiţii. Vă doresc un dialog reuşit în continuare!”, a concluzionat liderul UDMR. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.