Poliţiştii din Brăila caută o fată de 16 ani care a plecat de acasă vineri dimineaţă, lăsând un bilet părinţilor, şi nu a mai revenit. Adolescenta a fost dată în urmărire naţională şi internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Brăila, anunţul privind dispariţia fetei a fost făcut vineri, în jurul orei 22.30, la Poliţia Oraşului Ianca, de către tatăl acesteia.

Acesta a anunţat poliţiştii că fiica sa, Bocioacă Mihaela Valentina, în vârstă de 16 ani, din comuna Mircea-Vodă, a plecat de acasă vineri dimineaţă şi nu a mai revenit.

Adolescenta are 165 cm înălţime, 40-50 kg, ochi căprui, păr lung castaniu, fără semne particulare. Poartă un palton de culoare roşu, pantofi sport de culoare alb, blugi albastru deschis.

Poliţiştii brăileni au solicitat căutarea fetei la nivel naţional şi internaţional.

Din verificările efectuate, a reieşit faptul că ea a plecat către un liceu din oraşul Ianca, lăsând un bilet părinţilor prin care i-a înştiinţat ca va pleca să se angajeze.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.