Indiferent de domeniul despre care vorbim, avem nevoie de anumite echipamente de protecţie individuală. Acestea joacă un rol important având scopul de a proteja angajaţii de eventuale accidente. În plus, pentru că pe piaţă există domenii de activitate diverse, echipamentele întrunesc şi rol estetic. Spre exemplu, în unele restaurante observăm că personalul este îmbrăcat în aceeaşi uniformă, de aceeaşi culoare şi cu logo-ul brandului. Dacă operatorii economici nu ar ţine cont de aceste aspecte, atunci am confunda foarte uşor personalul cu clienţii. În plus, din punct de vedere estetic, nu ar arăta foarte bine ca personalul să fie îmbrăcat foarte colorat sau cu o vestimentaţie nepotrivită locului de muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aşadar, indiferent că vorbim despre echipamente de protectie sau îmbrăcăminte pentru industria HoReCa, SafetyOne poate deveni partener de încredere în acest sens. Iată de ce:

SafetyOne, experienţă în domeniu, gamă largă de produse

SafetyOne este un furnizor de nişă ce vine pe piaţă cu o gamă foarte diversificată de produse, accesorii şi echipamente: de la bocanci de protectie, seturi diferite de produse pentru uz general, de iarnă, de condiţii extreme, până la îmbrăcăminte impermeabilă, echipamente medicale, pentru industria alimentară şi aşa mai departe. Toate aceste produse sunt de calitate premium şi au preţuri excelente. SafetyOne colaborează cu mulţi clienţi ce îşi aleg produsele şi echipamentele necesare de aici.

Dacă vorbim, spre exemplu, despre bocancii de protecţie, aceştia se utilizează mai ales în industria construcţiilor sau lemnului. Sunt meniţi să protejeze de diferite accidente, cât şi de fenomene meteo extreme.

Se găseşte aici o gamă diversificată, de unde cei interesaţi pot alege în funcţie de preferinţe şi necesităţi. Bocancii au diferite nivele de protecţie, în funcţie de domeniul de muncă. Vorbim aici şi despre diferite modele, designuri şi culori de unde atât femeile, cât şi bărbaţii pot alege.

Costumele medicale, la fel de importante

În domeniul medical de asemenea echipamentele de protecţie joacă un rol foarte important şi este lesne de înţeles de ce. Pentru că există multe ramuri şi secţii într-un spital şi echipamentele trebuie să difere în funcţie de acest lucru. Dacă vorbim, spre exemplu, despre o zonă septică sau infecţioasă atunci cu siguranţă echipamentele sunt diferite faţă de celelalte secţii.

Cei de la SafetyOne oferă şi aici o gamă diversă de echipamente şi costume medicale. Culori şi modele diferite, aceeaşi calitate premium şi preţuri accesibile.

De ce să alegeţi SafetyOne atunci când aveţi nevoie de astfel de echipamente

Pe lângă gama variată de produse, calitate şi preţ, furnizorul aduce în atenţie şi un tabel de mărimi complex: de la XS până la 4XL. Acest lucru constituie un mare avantaj pentru clienţi, având posibilitatea de a alege ceea ce au nevoie, fără a mai pierde vremea căutând pe diferite site-uri.

Comenzile de asemenea pot fi plasate şi online pentru şi mai multă eficienţă. Pentru mai multe detalii accesaţi pagina oficială.

Aşadar, acest furnizor de nişă vine cu soluţii pentru publicul ţintă, oferind produse de calitate premium, la preţuri accesibile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.