Directorul CNAIR, Cristian Pistol, anunţă, miercuri, că nu au fost depuse contestaţii la procedura de atribuire pentru contractele celor trei loturi ale Autostrăzii Focşani -Bacău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În termenul legal de 10 zile nu au fost depuse contestaţii la procedura de atribuire pentru contractele celor trei loturi ale Autostrăzii Focşani -Bacău! Ca atare am cerut astăzi documentele pentru semnarea contractelor cu Asocierea de constructori român”, a scris, miercuri, pe Facebook, Cristian Pistol.  

Directorul CNAIR a precizat că sunt încă 95,9 km finanţaţi prin PNRR pe care se va putea circula în 2025. 

”ASOCIEREA SPEDITION UMB SRL – SA&PE CONSTRUCT SRL - TEHNOSTRADE SRL are la dispoziţie 6,5 miliarde lei (fără TVA) şi 30 de luni (după semnarea contractelor) pentru finalizarea lucrărilor pe cele 3 loturi care fac legătura între Focşani şi Bacău”, a mai afirmat Pistol.  

Cele trei loturi sunt: 

Lotul 1, Focşani - Domneşti Târg, 35,60 km 

Lotul 2, Domneşti Târg – Răcăciuni, 38,78 km 

Lotul 3, Răcăciuni – Bacău, 21,52 km 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.