Un şacal a fost prins într-un gard într-o comună din Tulcea, iar primarul localităţii trage un semnal de alarmă privind prezenţa din ce în ce mai frecventă a şacalilor în gospodăriile oamenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Primarul comunei Crişan, Silviu Rahău, a postat pe pagina sa de Facebook un film în care apare un şacal care a fost prins într-un gard din localitate.

“Un cetăţean al comunei a surprins şacalul prins în gard, pe timpul zilei! Noi, locuitorii Deltei, trăim aici zi de zi, nu doar câteva weekend-uri pe an. Astfel că ne întâlnim des cu astfel de situaţii. Degeaba un anumit parlamentar de ocazie vine o zi, două zile în Delta Dunării şi apoi declară că a pierdut nopţi întregi şi nu a văzut niciun şacal, dar afirmă că, deşi i-au fost arătate filmări, nu este sigur că erau imagini din ţara noastră”, declarat primarul comunei Crişan. 

Silviu Rahău a tras un semnal de alarmă: ”Doresc sa trag un nou semnal de alarmă legat de prezenţa din ce în ce mai frecventă a şacalilor în gospodăriile oamenilor. Fac apel la parlamentarii tulceni să ducă mai departe, cât de urgent posibil, acest semnal de alarmă şi să înţeleagă faptul că Delta Dunării este locuită, nu doar un muzeu de vizitat vara. Iar dumneavoastră ar trebui să fiţi preocupaţi de siguranţa noastră şi a copiilor noştri”.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.