SRI a analizat plicurile ridicate de la Ambasada Ucrainei la Bucureşti şi a transmis, marţi, că acestea nu conţin material exploziv. Cele două plicuri vor fi, însă, verificate amănunţit în laboratoare, pentru a fi determinate orice substanţe pe care le-ar putea conţine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La ora 10:50 echipele pirotehnice ale Serviciului Român de Informaţii au fost solicitate la sediul Ambasadei Ucrainei în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112, întrucât au fost primite plicuri care au fost considerate suspecte. Specialiştii SRI au pus în aplicare procedurile specifice, iar în urma controlului preliminar, acestea au fost ridicate şi transportate în siguranţă”, a transmis, marţi, SRI.  

Sursa citată a precizat că, după primele verificări, s-a constatat că plicurile nu conţin material exploziv.  

”Potrivit procedurii, acestea vor fi analizate în laboratoare specializate, pentru a fi eliminate toate suspiciunile privitoare la posibile substanţe ce ar putea fi prezente. Vom reveni la finalul cercetărilor de laborator”, a mai transmis SRI.  

Instituţia a menţionat că lucrează cu celelalte instituţii abilitate. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.