Jucătorii echipei CS Mioveni nu şi-au mai primit salariile din luna iulie, a declarat, luni seară, după meciul cu FCSB, fundaşul Ionuţ Balaur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toţi suntem dezamăgiţi. Am luat un singur salariu pe acest sezon, pe luna iulie, acum suntem în decembrie. În iulie era căldură, acum vine Crăciunul şi suntem tot fără salarii. Durează foarte mult memoriul. Dacă am fi străini, am merge la FIFA, am deveni liberi imediat şi am lua banii. Aici, ar dura trei luni. Am mai avut tentative, cu Hermannstadt am vrut să întârziem meciul. Atunci am fost întorşi de conducere, ni s-a spus că se vor rezolva, că vor primi un salariu.Nu s-a respectat ce ni s-a promis. Nu se mai poate, trebuie tras un semnal de alarmă şi nu mă refer doar la Mioveni. Trebuie să facem un front comun, să fie solidaritate. Poate şi echipa naţională are de suferit, pentru că jucătorii convocaţi joacă împotriva unor echipe care nu sunt motivate, iar în meciurile internaţionale dau de jucători motivaţi, iar acolo se vede diferenţa. Dacă am fi fost plătiţi şi nu am sta cu gândul la bani, am fi fost şi noi mai motivaţi. Ne-au spus că nu au bani. Asta a fost ce ne-au comunicat, că nu au bani. Vom vedea ce va urma. E dificil, mâine e Moş Nicolae, avem copii acasă. Nu vreau să fiu penibil să-i spun că nu am avut ce să-i cumpăr copilului, dar nu poţi să vii zi de zi, zi de zi şi să nu-ţi primeşti banii”, a spus Ionuţ Balaur la Digisport.

CS Mioveni a pierdut, scor 1-5, meciul cu FCSB, din etapa a 19-a din Superligă.

Partida a început cu o întârziere de 10 minute, ca urmare a protestului jucătorilor de a CS Mioveni.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.