Ministrul Mediului Tanczos Barna a anunţat că peste 1.200 de hectare de teren au fost deja marcate în sistemul informatic de către deţinători pentru a fi împădurite, iar instituţia pe care o conduce oferă sprijin financiar pentru împădurirea terenurilor agricole de calitate slabă şi oferă o subvenţie anuală de 456 euro/hectar pe 20 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Peste 1.200 de hectare de teren au fost deja marcate în sistemul informatic de către deţinători pentru a fi împădurite. În zece zile de la lansarea celei mai ample campanii de împăduriri din România, au fost create peste 300 de conturi de utilizatori şi s-au început procedurile pentru împădurirea a 115 amplasamente”, a scris Tanczos Barna, luni pe Facebook.
 
El a mai precizat că „Ministerul Mediului oferă sprijin financiar pentru împădurirea terenurilor agricole de calitate slabă, în plus, oferă o subvenţie anuală de 456 euro/hectar pe 20 de ani”.
 
„Până în 2026 plantăm 57 de mii de hectare de pădure nouă din fondul de redresare şi rezilienţă. Devino şi tu proprietar de pădure, aplică pentru finanţare pe pagina: https://impaduriripnrr.mmap.ro/#/login”, a completat Barna. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.