Armata israeliană a efectuat atacuri în Fâşia Gaza, duminică, au informat mai multe mass-media. Atacurile au venit după ce militanţii palestinieni din Gaza au lansat, sâmbătă seară, o rachetă spre zona de frontieră israeliană, ceea ce nu se întâmplase de o lună, scrie lalibre.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit armatei israeliene, sistemul de apărare aeriană nu a fost activat şi nu au fost raportate victime sau pagube materiale. Identitatea celor responsabili de atac a fost iniţial neclară.

Mai multe rachete au fost lansate spre Israel din Fâşia Gaza la începutul lunii noiembrie. Doi membri ai Jihadului Islamic au fost ucişi într-un raid israelian în Cisiordania, joi. Mişcarea armată palestiniană este deosebit de activă în Fâşia Gaza şi lansează adesea rachete de acolo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.