O peroană a murit şi alte două au fost rănite luni dimineaţă, după ce remorca unui autocamion a ajuns pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism, pe DN 6, în judeţul Caraş Severin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe DN 6, la kilometrul 426, în zona localităţii Armeniş, judeţul Caraş-Severin, conducătorul unui autocamion a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă, iar remorca vehiculului a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism”, informează ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma accidentului, o persoană a decedat, iar alte 2 au suferit leziuni uşoare la prima vedere, fiind transportate la spital, pentru investigaţiile medicale necesare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Toate cele trei victime erau pasageri în autoturism.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Orşova - Caransebeş, pentru desfăşurarea cercetării locului faptei, valorile de trafic fiind uşor ridicate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.