Twitter amână lansarea noului serviciu de verificare a conturilor de 8 dolari pe lună până după alegerile intermediare care vor avea loc marţi în SUA, a informat duminică New York Times.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Twitter nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

Alegerile de la jumătatea mandatului din Statele Unite vor decide dacă republicanii sau democraţii preşedintelui Joe Biden vor controla Congresul.

Modificările aduse procesului de verificare al Twitter au venit la o săptămână după ce Elon Musk a preluat compania de social media, printr-un acord de 44 de miliarde de dolari.

Sâmbătă, Twitter şi-a actualizat aplicaţia în App Store Apple, pentru a începe să taxeze 8 dolari pentru semnele de verificare albastre.

Twitter a concediat săptămâna trecută 50% dintre angajaţii săi, inclusiv angajaţii din echipa de încredere şi siguranţă, a declarat Yoel Roth, directorul pentru siguranţă şi integritate al companiei, într-un tweet, la începutul acestei săptămâni.

Reuters a relatat joi că Musk a ordonat echipelor Twitter să găsească până la 1 miliard de dolari în economii anuale de costuri de infrastructură.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.