Justiţia germană l-a condamnat, miercuri seară, pe fundaşul de la Olympique Lyon, Jérôme Boateng, la o amendă de 1,2 milioane de euro pentru că şi-a agresat fosta parteneră şi mama celor doi copii ai săi în 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tribunalul din München, care a judecat cazul în apel, a decis că fostul internaţional german, câştigător al Cupei Mondiale FIFA 2014, s-a făcut vinovat de agresiune şi insulte împotriva femeii.

Boateng are astfel uşor redusă sentinţa pe care a primit-o în primă instanţă. El a fost atunci, în septembrie 2021, amendat cu 1,8 milioane de euro. De fonduri urmează să beneficieze, în special, asociaţiile care sprijină femeile care sunt victime ale violenţei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Judecătorii nu au respectat cererile procuraturii de o pedeapsă de 18 luni de închisoare cu suspendare. Jérôme Boateng a respins acuzaţiile împotriva lui în timpul procesului de apel.

Potrivit fostei sale iubite, tânărul de 34 de ani a lovit-o în timp ce se afla în vacanţă în Caraibe în 2018, după eliminarea Germaniei în primul tur de la Cupa Mondială din Rusia.

O prietenă a fostei sale iubite a venit să depună mărturie în timpul procesului de apel de la München pentru a confirma violenţa. Şi cu această ocazie s-a plâns de serviciul de securitate al jucătorului german, pe care l-a acuzat că a filmat-o în instanţă în încercarea de a o intimida. Acest lucru a fost negat de avocaţii fundaşului, scrie lefigaro.fr.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.