Echipa franceză Olympique Lyon a câştigat duminică, pe teren propriu, partida cu Lille, scor 1-0. Rennes a urcat pe ultima treaptă a podiumului după 3-0 cu Montpellier. Nice a reuşit o victorie la ocupanta locului 4, Lorient, scor 2-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lyon s-a impus la limită în duelul cu Lille, prin golul lui Lacazette, din minutul 74, şi rămâne pe locul 8 în Ligue 1, cu 20 de puncte. Rennes a urcat pe poziţia a treia a clasamentului, cu 27 de puncte, după ce a dispus cu 3-0 de Montpellier.

OGC Nice a câştigat meciul cu Lorient, în deplasare, şi a ajuns pe locul 10, cu 16 puncte. Lorient a condus cu 1-0 din minutul 18 (Ouattara), iar Nice a rezolvat meciul în opt minute. Mai întâi a egalat Atal (min. 61), apoi a înscris Laborde (min. 69). Rareş Ilie a rămas pe banca de rezerve.

Rezultatele înregistrate duminică în etapa a 13-a din Ligue 1:

Auxerre – Ajaccio 1-0; Brest – Reims 0-0; Rennes – Montpellier 3-0; FC Nantes – Clermont 1-1; AS Monaco – Angers 2-0; Lorient – OGC Nice 1-2; Lyon – Lille 1-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.