Echipa italiană Napoli a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Sassuolo, scor 4-0, într-un meci din etapa a 12-a din Serie A. Napoli e pe primul loc în clasament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Napoli a deschis scorul repede, prin Victor Osimhen, în minutul 4, iar la pauză era deja 3-0 pentru gazde, după încă un gol al lui Osimhen (min. 19) şi unul al lui Kvaratskhelia (min. 36). În repriza secundă Osimhen a reuşit tripla şi meciul s-a încheiat cu victoria lui Napoli, scor 4-0.

Cu 32 de puncte, Napoli este pe primul loc în Serie A, la şase puncte de AC Milan, care are însă un meci mai puţin disputat.

Osimhen este acum pe primul loc în clasamentul golgeterilor din Serie A, cu 7 goluri, toate din acţiune, alături de austriacul Marko Arnautovic (Bologna). Kvaratskhelia are şase goluri înscrise.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.