Comisarii Gărzii de Mediu Mehedinţi au amendat un operator economic din Strehaia, după ce au constatat că nu deţine autorizaţie de mediu. Firma se ocupă de sortarea şi balotarea deşeurilor de ambalaje colectate în amestec.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a controlului efectuat de către comisarii GNM-CJ Mehedinţi împreună cu reprezentanţii IPJ Mehedinţi, pe raza oraşului Strehaia, a fost identificat un agent economic care desfăşura activităţi de sortare şi balotare a deşeurilor de ambalaje colectate în amestec. În urma verificării documentelor s-a constatat faptul că titularul activităţii nu deţine autorizaţie de mediu pentru activitatea desfăşurată”, a transmis, miercuri, Garda de Mediu Mehedinţi.  

Sursa citată a precizat că operatorul economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 60 000 lei şi de asemenea a fost aplicată sancţiunea complementară de suspendare a activităţii până la intrarea în legalitate. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.