Pompierii din judeţul Cluj au intervenit, miercuri, pentru salvarea unui tânăr prins sub un mal de pământ. Intervenţia a durat mai bine de două ore, iar victima a fost scoasă fără posibilitatea de a fi resuscitată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej şi a Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază pentru a scoate un bărbat de sub un mal surpat de pământ în localitatea Sic”, a transmis, mierdcuri, ISU Cluj-Napoca.  

La faţa locului au fost trimise o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială cu container multirisc şi două ambulanţe SMURD. 

De asemenea, elicopterul SMURD din Punctul de Operare Aeromedicală Jibou a fost dislocat la locul intervenţiei. 

”După mai bine de două ore de eforturi susţinute, pompierii au reuşit să scoată bărbatul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, de la o adâncime de aproximativ 3m. Acesta prezenta semne incompatibile cu viaţa, fără posibilitatea de a fi aplicate manevre de resuscitare”, a main transmis sursa citată.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.