Un steward în vârstă de 18 ani nu mai are voie să lucreze la meciurile echipei AS Roma, el fiind suprins duminică în timp ce vorbea cu fotbalistul formaţiei Napoli, Victor Osimhen, relatează Gazzetta dello Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Napoli a învins AS Roma, în deplasare, scor 1-0, datorită unui gol marcat chiar de Osimhen.

Decizia ca stewardul să nu mai lucreze la meciurile Romei nu îi aparţine clubului, ci firmei contractate de grupare pentru a asigura necesarul de stewarzi.

Matteo Lo Cicero a fost unul dintre stewarzii de la meciul Roma – Napoli. Datoria sa era să monitorizeze zona rezervată familiilor jucătorilor care, la finalul partidei, aşteaptă ca fotbaliştii să iasă la câţiva metri de tunelul care duce spre vestiare.

Pentru a-şi face cât mai bine datoria, tânărul a decis să îl abordeze pe jurnalistul nigerian Oma Akatugba, care în acel moment se afla într-o zonă cu acces interzis, pentru a-l întreba ce face. Stewardul a aflat atunci că jurnalistul era prietenul lui Osimhen, jucător pe care Matteo îl idolatrizează. Drept urmare, tânărul l-a aşteptat pe jucător pentru a se fotografia cu el. Fotbalistul s-a apropiat, a zâmbit şi l-a întrebat pe tânăr care s-a simţit bine la meci. Stewardul şi-a scos atunci telefonul mobil pentru a-i arăta jucătorului cât de important este pentru el.

“Îmi tremurau mâinile, visul meu devenise realitate. I-am arătat toate fotografiile leu, filmuleţe... a fost impresionat”, spune tânărul.

Momentul a fost stricat de un responsabil, care i-a cerut imediat stewardului să înapoieze ecusonul şi vesta. Matteo Lo Cicero încălcase regulamentul care prevede că stwearzii nu au voie să discute cu jucătorii.

Osimhen a încercat să îl apere pe tânăr: “Este fratele meu, e aici cu mine. De ce faci asta?”.

Jucătorul s-a interesat cu cât era plătit stewardul şi a promis că o să îi găsească un job nou.

Matteo poate deocamdată să lucreze ca steward, însă nu la meciurile Romei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.