DIVA a programat filme dedicate Crăciunului, în săptămâna 24-30 octombrie, cu premiere în zilele de marţi şi vineri de la ora 20.00, respectiv duminică de la 16.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marţi, 25 octombrie, de la 20:00, este programat „Crăciunul la Coyote Creek” („Coyote Creek Christmas”, 2021), cu actorii Janel Parrish şi pe Ryan Paevey. Paige (Janel Parrish) este organizatoare de evenimente de succes, care de Crăciun merge acasă la hanul părinţilor ei. Când află că părinţii ei nu au de gând să organizeze un Crăciun fastuos pentru oaspeţi, Paige începe imediat să organizeze o sărbătoare aşa cum crede ea că ar trebui să fie. În acelaşi timp, primesc o vizită de la Dylan (Ryan Paevey) care vrea să petreacă Crăciunul la Grand Canyon. Ceea ce nu ştie Paige este că părinţii ei plănuiesc să vândă hanul şi că Dylan, care conduce un lanţ hotelier împreună cu fratele său, este acolo pentru a-l evalua ca potenţial cumpărător. 

Vineri, 28 octombrie, la 20:00, va fi difuzat „Un orăşel fermecător” („A Very Charming Christmas Town”, 2020). Când Aubrey Lang (Natalie Hall), blogger, aflată în vacanţă, vizitează satul danez Solvang, crede iniţial că localitatea este pur şi simplu o capcană pentru turişti. Dar când îl întâlneşte pe Sawyer (Jon Prescott), chipeşul coordonator al comunităţii şi proprietarul magazinului de ciocolată, simte că se îndrăgosteşte de el şi îşi dă seama că magia spiritului de Crăciun străluceşte pe tot parcursul anului.

Duminică, 30 octombrie, de la 16:00, telespectatorii vor vedea „Cu bărcuţa de Crăciun” („Christmas Sail”, 2021). Relaţia dintre un tată şi fiica sa nu este mereu lină. Liz (Katee Sackhoff) este chemată înapoi în oraşul natal împreună cu fiica ei, de tatăl ei, Dennis (Terry O'Quinn). Când Liz află că este ameninţat de evacuare, deoarece a rămas în urmă cu plăţile ipotecare, îi vine ideea să repare vechea lor barcă şi să participe la parada luminilor de Crăciun din acest an. Parada are ca scop strângerea de fonduri pe care le donează câştigătorului, şi, în cazul familiei lui Liz, aceşti bani ar putea ajuta la salvarea casei. Liz primeşte ajutor de la Luke (Patrick Sabongui), cel mai bun prieten din copilărie care încă locuieşte în oraş. Angrenaţi în pregătiri si planuri pare că toţi reuşesc să îşi recupereze bucuria vieţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.