Un bărbat în vârstă de 43 de ani, Wesley Brownlee, a fost arestat în weekend de Poliţia din Stockton, în Statele Unite, care-l suspectează că a comis şase omucideri în serie, începând de anul trecut în acest oraş situat în centrul Californiei, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Wesley Brownlee a fost plasat în arest preventiv sâmbătă, după ce a plecat ”la vânătoarea” unei alte eventuale victime, a anunşat într-o conferinţă de presă şeful poliţiei locale, Stanley McFadden.

”El era în misiune să ucidă”, l-a acuzat poliţistul.

”Suntem siguri că am împiedicat altă crimă”, a dat el asigurări.

Suspectul avea asupra sa o armă de foc la momentul arestării, a anunţat Stanley McFadden.

În aprilie 2021, un bărbat a fost ucis la Oakland, la 80 de kilometri vest de Stockton.

Apoi, în perioada 8 iulie-27 septembrie, alţi cinci bărbaţi au fost ucişi într-un cartier din Stockton.

Aceste crime au fost comise toate în circumstanţe parţial similare.

O femeie a supravieţuit unui presupus atac armat comis de către Wesley Brownlee.

Anchetatorii încearcă să stabilească mobilul acestor crime.

Wesley Brownlee urmează să compară marţi la un tribunal, pentru a fi inculpat, a anunţat procurorul local Tori Verber Salazar.

Procuratura locală examinează elemente de probă pentru a stabili acuzaţiile care urmează să fie formulate împotriva suspectului.

”Această crimă a fost soluţionată pentru că noi suntem locuitori ai Stockton. Pentru că nu vii la noi să faci să domnească acest fel de teroare”, a subliniat magistrata.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.