Poliţiştii şi procurorii prahoveni au făcut, marţi, percheziţii la sediul Poliţiei Locale Ploieşti, într-un dosar în care investighează modul în care au fost contractate mai multe credite, în baza unor adeverinţe false emise de către angajaţi ai acestei instituţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, au pus în executare 5 mandate de percheziţie domiciliară la sediul unei instituţii publice, la sediile a două instituţii financiare şi la domiciliile a două persoane, toate în municipiul Ploieşti, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals intelectual şi uz de fals. Din cercetări a reieşit faptul că doi angajaţi ai unei instituţii publice ar fi întocmit adeverinţe de venit pentru mai multe persoane, conţinând informaţii false, pe care  le-ar fi utilizat pentru contractarea unor împrumuturi de la două instituţii financiare”, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.
 
Surse din rândul anchetatorilor au precizat, pentru News.ro, că instituţia publică la care au avut loc descinderile este Poliţia Locală Ploieşti.
 
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate mai multe documente, precum şi alte mijloace materiale de probă. 
 
Prejudiciul stabilit până în prezent în acest dosar se ridică la 23.000 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.