Un bătrân a murit, iar soţia acestuia a ajuns la spital, intoxicată cu fum, după ce un incendiul a cuprins casa în care cei doi locuiau, în municipiul Drăgăşani din judeţul Vâlcea. Pompierii au concluzionat că cel mai probabil focul a pornit de la o ţigară uitată aprinsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a izbucnit sâmbătă, puţin după ora 9, într-o cameră a unui imobil din municipiul Drăgăşani. Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea ajunse la faţa locului au stins flăcările în mai puţin de 20 de minute. Salvatorii au găsit un bătrân decedat, iar pe soţia acestuia, intoxicată cu fum, au preluat-o şi transportat-o la spital.
 
Potrivit Poliţiei judeţene Vâlcea, bărbatul avea 81 de ani, iar soţia acestuia are 84 de ani.
 
Poliţiştii anunţă că au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă şi ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.