Echipa italiană Cremonese, cu Ionuţ Radu şi Vlad Chiricheş titulari, a pierdut duminică acasă, scor 0-4, în faţa formaţiei Lazio Roma. Chiricheş a ieşit de pe teren accidentat. Într-un alt meci al etapei a şaptea din Serie A, Juventus a pierdut pentru prima dată în acest campionat, 0-1 la Monza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lazio s-a răzbunat după ruşinea din Danemarca şi a învins la Cremona pe Cremonese, cu 4-0. Golurile au fost de Immobile (7 şi 21 penalti), Milinkovic-Savic (min. 45+2) şi Pedro (min. 79).

Jucătorii români Ionuţ Radu şi Vlad Chiricheş au fost titulari la gazde. Chiricheş a fost înlocuit în minutul 28 după ce a acuzat probleme musculare. La Lazio, Ştefan Radu a fost rezervă neutilizată.

Într-un alt meci al etapei a şaptea, Monza a administrat prima înfrângere stagională lui Juventus Torino. Christian Gytkjaer a intrat pe teren în minutul 55 şi a marcat golul victoriei gazdelor în minutul 74. Torinezii rămân pe locul 8, cu zece puncte în şapte etape.

Inter Milano a pierdut la Udine, 1-3 în faţa lui Udinese. Milanezii au deschis scorul în minutul 5, prin Barella, iar gazdele au egalat în minutul 22, după autogolul lui Skriniar. Udinese s-a impus cu 3-1 prin cele două reuşite semnate Jaka Bijol (m,in. 84) şi Arslan (min, 90+3).

AC Fiorentina a învins cu 2-0 pe Verona, prin golurile marcate de Ikone (min. 13) şi N. Gonzalez (min. 90).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.